Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Kahramanmaraş’ta elektrikli otomobil alev aldı: Otopark savaş alanına döndü

Kahramanmaraş’ta elektrikli otomobil alev aldı: Otopark savaş alanına döndü

Kahramanmaraş’ta bir apartmanın otoparkında alevlere teslim olan elektrikli otomobil büyük paniğe yol açtı. Yangın sırasında çevredekilerin sağlık durumuna ilişkin detaylar ise merak konusu oldu.

Kahramanmaraş’ta bir apartmanın otoparkında park halinde bulunan elektrikli otomobil alev alarak yanmaya başladı. Binada oluşan yoğun duman nedeniyle bazı vatandaşlar etkilendi ve itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi. Yangın, ekiplerin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.

Olay, Onikişubat ilçesi Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi’nde bulunan bir apartmanın otoparkında meydana geldi. Park halindeki elektrikli otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm aracı sardı. Dumanları fark eden bina sakinleri, panik içinde durumu itfaiyeye bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, özel donanımlı araç ve ekipmanlarla yangına müdahale etti. Yoğun çabanın ardından alevler kontrol altına alınarak söndürüldü.

Öte yandan binada oluşan yoğun dumandan etkilenen vatandaşlar, merdivenli araçlarla güvenli şekilde tahliye edildi.