Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Karabük'te apartman dairesinde çıkan yangın kundaklama şüphesiyle araştırılıyor

Karabük'te apartman dairesinde çıkan yangın kundaklama şüphesiyle araştırılıyor

Karabük'te bir apartman dairesinde çıkan yangında kundaklama şüphesiyle bir kişi gözaltına alındı; yangın olayında soruşturma sürüyor.

Karabük’te 100. Yıl Mahallesi'nde bulunan bir apartman dairesinde meydana gelen yangın, bölgedeki sakinleri tedirgin etti. Olay, M.A.'ya ait dairede, henüz belirlenemeyen bir nedenle gerçekleşti.

Yangının çıkması üzerine, olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına alarak söndürdü. Ancak yangının çıkış nedeni üzerine yapılan incelemelerde, kundaklama şüphesi gündeme geldi.

Olay sonrası gözaltılar

Yangın olayında evde bulunan K.K., polis tarafından gözaltına alındı. Kundaklama iddialarıyla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldığı bildirildi. Ekiplerin olay yeri çalışmaları sürerken, yangının tam olarak nasıl çıktığı ve nedenleri hakkında bilgi edinmek için araştırmalar devam ediyor.

Soruşturma süreci

Yangının ardından soruşturmanın kapsamı genişletilirken, bölge halkı yangının nedenini sorgulamaya başladı. Bu tür olaylarla ilgili geçmişte yaşanan tecrübeleri hatırlayan sakinler, güvenlik önlemlerinin artırılmasını talep ediyor. Yangınla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.

KARABÜK’TE BİR APARTMAN DAİRESİNDE YANGIN ÇIKTI

KARABÜK’TE BİR APARTMAN DAİRESİNDE YANGIN ÇIKTI