Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Kastamonu yolunda korku dolu anlar: Seyir halindeki araç küle döndü

Kastamonu yolunda korku dolu anlar: Seyir halindeki araç küle döndü

Sürücünün son anda fark ettiği yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınabildi. Beşdeğirmenler mevkii üzerinde seyir halinde olan 06 YA 8832 plakalı Hyundai marka kamyonet, bir anda dumanların yükselmesiyle tehlike atlattı.

Çankırı ile Kastamonu arasındaki ulaşımı sağlayan kara yolunda ilerleyen bir kamyonet, henüz belirlenemeyen bir nedenle aniden alev aldı. Sürücünün son anda fark ettiği yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınabildi.

Beşdeğirmenler mevkii üzerinde seyir halinde olan 06 YA 8832 plakalı Hyundai marka kamyonet, bir anda dumanların yükselmesiyle tehlike atlattı. Henüz sürücüsünün kimliği tespit edilemeyen araçta başlayan yangın, kısa sürede tüm kabini etkisi altına aldı.

Alevleri fark eden sürücü, aracı yol kenarına çekerek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye hızla intikal eden Kastamonu Belediyesi itfaiye ekipleri, yanan araca müdahale ederek yangını söndürdü.

Olay sonrası yapılan incelemelerde, kamyonetin kullanılamaz hale geldiği ve büyük çapta maddi hasar oluştuğu belirlendi. Yetkililer, yangının çıkış nedenini belirlemek üzere detaylı bir tahkikat başlattı.