Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Kayseri'de kaçak sigara ve nargile tütünü operasyonu: 2 bin 120 paket ele geçirildi

Kayseri'de kaçak sigara ve nargile tütünü operasyonu: 2 bin 120 paket ele geçirildi

Halkın huzurunu bozan kaçak sigara ticaretine karşı yürütülen operasyonda 2 bin 120 paket kaçak sigara ve 2290 kilo nargile tütünü ele geçirildi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, düzenlediği operasyonla kaçak sigara ve nargile tütününe büyük darbe vurdu. Ekipler, bu operasyonda 2 bin 120 paket kaçak sigara ile 2290 kilo nargile tütünü ele geçirdi.

Gözaltına alınan şüpheli

Olayla ilgili olarak M.E. isimli bir şahıs gözaltına alındı. Elde edilen bilgilere göre, KOM Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin temin ettiği kaçak sigaraları piyasaya sürmek üzere plan yaptığını tespit etti. Düzenlenen operasyon sonucunda, M.E. yakalanarak adli işleme tabi tutuldu.

Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklamada, "Halkımızın huzurunu bozmaya çalışanlar ile mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edecektir," ifadelerini kullandı. Emniyet, her türlü kaçakçılıkla mücadele kararlılıklarını vurguladı.

KAYSERİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NCE YAPILAN ÇALIŞMALARDA 2 BİN 120 PAKET KAÇAK SİGARA İLE 2290 KİLO...

KAYSERİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NCE YAPILAN ÇALIŞMALARDA 2 BİN 120 PAKET KAÇAK SİGARA İLE 2290 KİLO NARGİLE TÜTÜNÜ ELE GEÇİRİLİRKEN OLAYLA İLGİLİ 1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI.