Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Kayseri'de kavşak dehşeti: Bariyerleri aşan taksi refüje uçtu

Kayseri'de kavşak dehşeti: Bariyerleri aşan taksi refüje uçtu

Kayseri trafiğinin yoğun noktalarından biri olan Melikgazi ilçesinde, sabah saatlerinde yürekleri ağza getiren bir kaza yaşandı. Hunat Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Mustafa Kemal Paşa Bulvarı ile Nuh Naci Yazgan Caddesi'nin birleştiği kavşakta, M.E.D.

Melikgazi ilçesinde iki aracın karıştığı şiddetli çarpışma sonucu sürücüler hastanelik oldu; kontrolden çıkan ticari taksi bariyerleri parçalayarak durabildi.

Kayseri trafiğinin yoğun noktalarından biri olan Melikgazi ilçesinde, sabah saatlerinde yürekleri ağza getiren bir kaza yaşandı. Hunat Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Mustafa Kemal Paşa Bulvarı ile Nuh Naci Yazgan Caddesi'nin birleştiği kavşakta, M.E.D. idaresindeki 38 AAZ 639 plakalı otomobil ile Y.Ü. yönetimindeki 38 T 1506 plakalı ticari taksi henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden taksi sürücüsü, yol kenarındaki koruyucu bariyerleri aşarak refüje çıktı. Kazayı gören vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kaza yerinde ilk müdahale yapıldı

Olay yerine ulaşan emniyet güçleri, başka bir kazanın yaşanmaması adına kavşak çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Sağlık ekipleri, araç içerisinde yaralanan sürücüler M.E.D. ve Y.Ü.'ye ilk müdahaleyi kaza mahallinde gerçekleştirdi. Yaralılar, ambulanslarla hızla en yakın hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

Soruşturma başlatıldı

Kazaya karışan araçlar, çekici yardımıyla bulundukları yerden kaldırıldıktan sonra trafik akışı normale döndü. Emniyet birimleri, kazanın oluş şekli ve kusur durumunun belirlenmesi amacıyla olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı.