Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde gerçekleşen kazada, takla atan otomobil sürücüsü İ.S., kazaya rağmen burnu bile kanamadan aracından çıktı.
Kaza, ilçeye bağlı Mimarsinan Fatih Mahallesi’nde Gaffar Okan Bulvarı üzerinde meydana geldi. İ.S. (39) yönetimindeki 38 FL 813 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu kontrolden çıkarak takla attı. Olay yerine intikal eden sağlık ve polis ekipleri, sürücünün sağlık durumu için hemen müdahale etti.
Kazanın Detayları ve İlk Müdahale:
Olayın hemen ardından çevredekiler, İ.S.’yi araçtan çıkararak güvenli bir alana taşıdı. Police ekipleri, kaza mahallinde güvenlik önlemleri alarak olayın nedenine dair incelemelere başladı.
Sürücü İ.S., kaza sonrası neye uğradığını şaşırırken arkadaşları tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Araçta oluşan maddi hasar sonrası çekici çağrılarak, araç olay yerinden kaldırıldı.
Soruşturma ve Güvenlik Önlemleri:
Olayla ilgili olarak yetkililer soruşturma başlatırken, bölgedeki güvenlik önlemleri artırıldı. Sürücü İ.S.’nin kazanın ardından ciddi bir yaralanma yaşamaması ise herkese rahat bir nefes aldırdı.

MELİKGAZİ İLÇESİNDE TAKLA ATAN OTOMOBİLDE MADDİ HASAR OLUŞTU