İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Kılık değiştirerek 5 milyon liralık vurgun

Kılık değiştirerek 5 milyon liralık vurgun

İstanbul'da girdikleri evlerden yaklaşık 5 milyon lira değerinde ziynet eşyası ve para çalan 2 şüpheli gözaltına alındı.

KAYNAK: DHA

İstanbul'da kılık değiştirerek girdikleri evlerden 5 milyon lira değerinde ziynet eşyası ve para çalan şüpheliler gözaltına alındı. Şüphelilerin güvenlik kamera görüntülerinden hırsızlık sırasında farklı kıyafetler, şapka ve aksesuar kullanıp, kılık değiştirdikleri görüldü. Poliste çok sayıda suç kaydı bulunan hırsızlık şüphelileri adliyeye sevk edildi.

KIYAFET DEĞİŞTİREREK HIRSIZLIK

İstanbul'da 24 Temmuz Çarşamba günü mağdur A.C.O.'nun evine kapı kilidini kırarak giren hırsızlık şüphelisi kadın, evdeki yaklaşık 5 milyon lira değerinde olduğu belirtilen ziynet eşyalarını bavula koyarak çaldı. Polis ekipleri olayla ilgili başlattıkları çalışmada şüphelilerin güvenlik kameraları tarafından görüntülendiğini belirledi. Görüntülerde şapka ve gözlük kullanarak kendilerini gizlemeye çalışan şüphelilerin, hırsızlık yaptıkları siteye girdikleri, bir süre sonra da ellerindeki bavulla evden ayrıldıkları görüldü. 10 Ağustos Cumartesi günü bir kez daha ortaya çıkan hırsızlık şüphelisi kadınlar, bu kez mağdur T.K.'ye ait eve girerek kol saati, 1500 dolar, 540 Euro ve bir miktar Türk lirası çalarak kaçtı. Güvnlik kamerası görüntülerinde hırsızlık şüphelilerinin farklı kıyafet ve aksesuarlarla kılık değiştirip evlere girdikleri görüldü.

50'NİN ÜZERİNDE SUÇ KAYDI VAR

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından kimlikleri tespit edilen şüphelilerin Yıldız E.(20) ile Nazar Ş.(19) olduğu belirlendi. 2 şüpheli kadın Kartal'da düzenlenen operasyonla gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüphelilerden Yıldız E.'nin daha önceden poliste 60, Nazar Ş.'nin ise 52 suç kaydı olduğu belirlendi.

Kılık değiştirerek 5 milyon liralık vurgun

Kılık değiştirerek 5 milyon liralık vurgun

Kılık değiştirerek 5 milyon liralık vurgun

Kılık değiştirerek 5 milyon liralık vurgun