Kırıkkale'de, 5 ayrı suçtan kesinleşmiş 59 yıl 4 ay 25 gün hapis cezası bulunan cezaevi firarisi H.B., polis ekiplerince yakalandı. Olay, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda, İl Emniyet Müdürlüğü'nün Asayiş Şubesi ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda gerçekleşti.
Yapılan çalışmalar sonucunda ele geçirildi
Polis, aranan şahısların yakalanması amacıyla kapsamlı bir çalışma yürüttü. Bu süreçte, H.B.'nin çeşitli suçlardan ceza aldığını ve firar ettiğini belirledi. H.B., "kasten öldürme", "kasten yaralama", "ruhsatsız silah bulundurma", "tutukevine yasak eşya sokma" ve "hükümlü kaçma" suçlarından toplamda 59 yıl 4 ay 25 gün hapis cezası aldı.
Yasal işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi
Polisin gerçekleştirdiği başarılı operasyon sonucunda yakalanan H.B., emniyetteki yasal işlemlerinin ardından ceza infaz kurumuna teslim edildi. Ekiplerin hızlı müdahalesi ile firari hükümlünün kaçışı sona ermiş oldu.
Bu olay, Kırıkkale'deki güvenlik uygulamaları açısından önemli bir başarı olarak değerlendiriliyor ve polis ekiplerinin kararlılığını bir kez daha gözler önüne seriyor.

KIRIKKALE'DE HAKKINDA 5 AYRI SUÇTAN TOPLAM 59 YIL 4 AY 25 GÜN KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CEZAEVİ FİRARİSİ, POLİS EKİPLERİNCE YAKALANDI