Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, haber peşinde koşan bir muhabir, görevini yapmak için gittiği olay yerinde saldırıya uğradı. D100 Karayolu'nda bir kişinin öldüğüne dair ihbar alan muhabir Tayyar Öztoprak, olay anında bilgileri derlemek isterken iki şahsın yumruklu saldırısına maruz kaldı.
Olayın detayları
Olay, D100 Karayolu üzerindeki bir noktada gerçekleşti. Muhabir, olay yerine ulaştığında, durumu netleştirmeye çalışırken aniden iki kişinin saldırısına uğradı. Saldırganların, saldırıyı gerçekleştirmesinin ardından olay yerinden kaçtığı bildirildi. Saldırıda yaralanan Öztoprak, yüzünde oluşan yaralar nedeniyle kanlar içinde kaldı.
Şikayet süreci
Saldırı sonrası muhabir Tayyar Öztoprak, olayla ilgili olarak saldırganlardan şikayetçi oldu. İlgili birimler, olayla ilgili soruşturma başlattı. Bu durum, basında çalışanların güvenliği konusunda bir kez daha endişeleri gündeme getirdi.
Olayla ilgili detaylar ve saldırganların yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Haber yaparken saldırıya uğrayan muhabir yaralandı