Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Küçükçekmece'de yıkım sırasında kısmi çökme yaşandı

Küçükçekmece'de yıkım sırasında kısmi çökme yaşandı

Küçükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmasında meydana gelen çökmede, iş makinesi şans eseri zarar almadan kurtuldu.

İstanbul Küçükçekmece’de kentsel dönüşüm kapsamında yıkımı gerçekleştirilen bir binada kısmi çökme meydana geldi. Yıkım sırasında beton parçalarının üzerine düştüğü iş makinesinin operatörü, kıl payı yara almadan kurtuldu.

Olayın ayrıntıları

Olay, Küçükçekmece Cennet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde riskli yapı olduğu gerekçesiyle yıkımına başlanan çok katlı bir binada çalışma yapıldığı sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle kısmi çökme yaşandı. Yıkım işlemini gerçekleştiren iş makinesinin üzerine, binanın üst katlarından kopan beton parçaları ve moloz yığınları devrildi.

Hasar durumu

Beton blokların altında kalan iş makinesinde büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, araç içerisinde bulunan operatör şans eseri kazayı yara almadan atlattı.

KÜÇÜKÇEKMECE’DE KENTSEL DÖNÜŞÜM KAPSAMINDA YIKIMI GERÇEKLEŞTİRİLEN BİR BİNADA KISMİ ÇÖKME MEYDANA...

KÜÇÜKÇEKMECE’DE KENTSEL DÖNÜŞÜM KAPSAMINDA YIKIMI GERÇEKLEŞTİRİLEN BİR BİNADA KISMİ ÇÖKME MEYDANA GELDİ.