Siirt'in Kurtalan ilçesinde, Yenidoğan Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın 2. katında meydana gelen yangın, korku dolu anlara sebep oldu. Yangın, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıktı ve bölgedeki vatandaşlar kısa süre içerisinde durumu yetkililere bildirdi.
Olay yerine hızla ulaşan itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederken, karşı dairede bulunan bazı vatandaşlar da kendi imkanlarıyla alevlere müdahale etmeye çalıştı. İtfaiye görevlilerinin özverili çalışmaları sonucunda yangın kontrol altına alındı ve kısa süre içinde söndürüldü.
Can kaybı veya yaralı yok
Şans eseri, olayda can kaybı yaşanmadığı ve yaralanan kimsenin olmadığı bildirildi. Yangının çıkış sebebine dair yetkililer tarafından detaylı bir inceleme başlatıldı.
Bölgedeki güvenlik önlemleri artırılacak
Aynı zamanda, yangının meydana geldiği bölgedeki güvenlik önlemlerinin ve yangın öncesi hazırlıkların gözden geçirilmesi gerektiği ifade ediliyor. Bu tür olayların bir daha yaşanmaması için yerel yönetimlerin ve itfaiye ekiplerinin çalışmaları artırılacak.

Siirt’te apartmanda korkutan yangın