Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde, seyir halindeki bir tırda çıkan yangın, sürücü ve çevredeki vatandaşların hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden söndürüldü. Yangın, saat 10.00 sıralarında Murat Hüdavendigar Caddesi üzerindeki trafik ışıklarında meydana geldi.
Seyir halindeki tırdan duman ve alevlerin yükseldiğini fark eden sürücü, aracı durdurarak durumu kontrol etti. İddialara göre, yangın tırın balatalarının aşırı ısınmasından kaynaklandı. Sürücü ile çevrede bulunan vatandaşlar, yangın söndürme tüpleri ile alevlere ilk müdahaleyi yaparak, alevlerin yayılmasını engelledi.
Olay yerine intikal eden itfaiye ve polis ekipleri, bölgede gerekli güvenlik önlemlerini aldı. İtfaiye ekipleri ayrıca tırda soğutma çalışmaları gerçekleştirdi. Olayda herhangi bir yaralanan olmadı, ancak tırda maddi hasar meydana geldi.

KIRKLARELİ’NİN LÜLEBURGAZ İLÇESİNDE SEYİR HALİNDEKİ BİR TIRDA ÇIKAN YANGIN, SÜRÜCÜ VE ÇEVREDEKİ VATANDAŞLARIN İLK MÜDAHALESİYLE BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ.
