Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Malatya’da inşaat işçileri fark etti: Cami tuvaletinde hayat mücadelesi!

Malatya’da inşaat işçileri fark etti: Cami tuvaletinde hayat mücadelesi!

Malatya Battalgazi’de bir caminin tuvaletinde baygın bulunan 25 yaşındaki genç hastaneye kaldırıldı. Gencin hayati tehlikesi sürüyor.

MUHABİR: Metin Aslanboğa

Malatya’da sabah saatlerinde yaşanan olay, çevrede kısa süreli panik yarattı. Battalgazi ilçesinde bir caminin tuvaletinde baygın halde bulunan genç, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

İşçiler fark etti, ekipler harekete geçti

Olay, Battalgazi ilçesi Sivas Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre bölgede bulunan bir şantiyede çalışan işçiler, ihtiyaç molası için girdikleri caminin tuvaletinde 25 yaşındaki D.Ç.’yi bilinci kapalı halde buldu.

Durumu fark eden işçiler, vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi.

Sağlık durumu ciddiyetini koruyor

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi camide yapılan genç, ambulansla Battalgazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan D.Ç.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Gencin yoğun bakımda takip edildiği belirtildi.

İnceleme başlatıldı

Polis ekipleri, olayın nasıl meydana geldiğini belirlemek için cami ve çevresinde inceleme başlattı. Gencin camiye ne zaman ve hangi nedenle geldiği araştırılırken, kesin nedenin yapılacak detaylı kontrollerin ardından netleşmesi bekleniyor.

Yetkililerden gelecek resmi açıklamalar doğrultusunda gelişmelerin takip edileceği bildirildi.