İstanbul
Açık
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Malatya’da inşaat işçileri fark etti: Cami tuvaletinde hayat mücadelesi!

Malatya’da inşaat işçileri fark etti: Cami tuvaletinde hayat mücadelesi!

Malatya Battalgazi’de bir caminin tuvaletinde baygın bulunan 25 yaşındaki genç hastaneye kaldırıldı. Gencin hayati tehlikesi sürüyor.

MUHABİR: Metin Aslanboğa

Malatya’da sabah saatlerinde yaşanan olay, çevrede kısa süreli panik yarattı. Battalgazi ilçesinde bir caminin tuvaletinde baygın halde bulunan genç, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

İşçiler fark etti, ekipler harekete geçti

Olay, Battalgazi ilçesi Sivas Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre bölgede bulunan bir şantiyede çalışan işçiler, ihtiyaç molası için girdikleri caminin tuvaletinde 25 yaşındaki D.Ç.’yi bilinci kapalı halde buldu.

Durumu fark eden işçiler, vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi.

Sağlık durumu ciddiyetini koruyor

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi camide yapılan genç, ambulansla Battalgazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan D.Ç.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Gencin yoğun bakımda takip edildiği belirtildi.

İnceleme başlatıldı

Polis ekipleri, olayın nasıl meydana geldiğini belirlemek için cami ve çevresinde inceleme başlattı. Gencin camiye ne zaman ve hangi nedenle geldiği araştırılırken, kesin nedenin yapılacak detaylı kontrollerin ardından netleşmesi bekleniyor.

Yetkililerden gelecek resmi açıklamalar doğrultusunda gelişmelerin takip edileceği bildirildi.