Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Malatya’da MOTAŞ bakım atölyesinde yangın kontrol altına alındı

Malatya’da MOTAŞ bakım atölyesinde yangın kontrol altına alındı

Malatya'da MOTAŞ'a ait bakım atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü; 5 araç hasar gördü.

MUHABİR: Hanife Dilli

Malatya'da Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Toplu Taşıma Hizmetleri A.Ş. (MOTAŞ) ait bakım atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın, Yeşilyurt ilçesi Yaka Mahallesi Şehir Mezarlığı mevkiindeki atölyede başladı ve kısa sürede büyüyerek tüm mekanı sardı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı TOMA araçları yönlendirildi.

Ekiplerin yaklaşık 20 dakikalık yoğun çalışması sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangında 3 otobüs, 1 forklift ve personellere ait olduğu belirtilen 2 park halindeki araçta ciddi maddi hasar meydana geldi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı. Başkan Er, yangına ekiplerin kısa sürede müdahale ettiğini belirtti ve "Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmaması sevindirici. Ekiplerimizin hızlı müdahalesi ile yangın kısa sürede kontrol altına alındı" dedi.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı. Ekiplerin bölgedeki soğutma çalışmaları devam ediyor.

MALATYA'DA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM VE TOPLU TAŞIMA HİZMETLERİ A.Ş.'NE (MOTAŞ) AİT BAKIM...

MALATYA'DA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM VE TOPLU TAŞIMA HİZMETLERİ A.Ş.'NE (MOTAŞ) AİT BAKIM ATÖLYESİNDE ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE KONTROL ALTINA ALINDI. YANGINDA 5 ARAÇ ZARAR GÖRDÜ.

YANGIN, YEŞİLYURT İLÇESİ YAKA MAHALLESİ ŞEHİR MEZARLIĞI MEVKİİNDE BULUNAN MALATYA BÜYÜKŞEHİR...