Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Manavgat şelalesindeki mahsur kalan 6 kişi başarılı bir operasyonla kurtarıldı

Manavgat şelalesindeki mahsur kalan 6 kişi başarılı bir operasyonla kurtarıldı

Manavgat Şelalesi'nde su seviyesinin yükselmesiyle adacıkta mahsur kalan 6 kişi, ekipler tarafından kurtarıldı ve sağlık durumları iyi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, Manavgat Şelalesi üzerinde yaşanan bir olayda, adacıkta mahsur kalan 6 kişi kurtarıldı. Olay, Ulukapı Mahallesi Priz mevkiindeki Büyük Şelale'de dün saat 21.00 sıralarında meydana geldi.

Baraj kapaklarının açılmasıyla birlikte su seviyesinin yükselmesi sonucu, adacıkta bulunan 6 kişinin mahsur kaldığı ihbarı alındı. Bu durum üzerine, Manavgat İtfaiye ekipleri, AFAD ile Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri bölgeye yönlendirildi.

Kurtarma operasyonu için yoğun çaba

Kurtarma ekipleri, mahsur kalan 6 kişinin güvenli bir şekilde bölgeden çıkarılması için hızlı bir şekilde harekete geçti. Ekiplerin gerçekleştirdiği operasyon neticesinde, 6 kişi bot yardımıyla kurtarıldı.

Sağlık durumları iyi

Kurtarılan kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu ve herhangi bir yaralanma veya sağlık sorunu yaşamadıkları öğrenildi. Olay, bölge halkında rahatlama yaratırken, aynı zamanda bu tip durumlar için hazırlıklı olmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

ANTALYA'NIN MANAVGAT İLÇESİNDE MANAVGAT ŞELALESİ'NİN ORTASINDAKİ ADACIKTA SU SEVİYESİNİN...

ANTALYA'NIN MANAVGAT İLÇESİNDE MANAVGAT ŞELALESİ'NİN ORTASINDAKİ ADACIKTA SU SEVİYESİNİN YÜKSELMESİ NEDENİYLE MAHSUR KALAN 6 KİŞİ EKİPLERCE KURTARILDI.