Antalya'nın Manavgat ilçesinde, korkunç bir kaza sonrasında bir otomobil refüjde askıda kaldı. Olay, Antalya-Manavgat D-400 kara yolunda, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldi. 07 HP 343 plakalı otomobil, aynı istikamette seyir halindeki bir başka araca çarptıktan sonra yolun sağında bulunan refüje çıktı.
Kazada şans eseri yaralanan olmadı. Araçtaki 3 kişi, yaşanan kazadan burunları bile kanamadan kurtuldu. Olay yerine gelen çekici, hasar gören aracı bulunduğu yerden alarak yola geri kazandırdı.
Kaza anı ve sonuçları:
Kaza anı, bölge trafiği açısından büyük bir şok etkisi yarattı. Refüjde askıda kalan otomobil, geçiş yapan diğer sürücüler tarafından da dikkatlice izlendi. Ortaya çıkan manzara, kaza sonrası olağanüstü bir şansın yaşandığını gözler önüne serdi. Kazanın meydana geldiği noktada, sıkça kaza olması nedeniyle sürücülerin daha dikkatli olmaları gerektiği vurgulanıyor.
Kazaların önlenmesi için alınması gereken önlemler:
Yetkililer, trafik güvenliğinin artırılması için çeşitli önlemlerin alınması gerektiğini belirtiyor. Yol boyunca uyarı işaretlerinin ve hız limitlerinin gözden geçirilmesi, sürücülere dikkatli olmaları konusunda hatırlatmalar yapılıyor. Kazaların yaygın olduğu bu güzergah, sürücülerin dikkatini artırmak için sürekli olarak denetim altında tutuluyor.

ANTALYA’NIN MANAVGAT İLÇESİNDE OTOMOBİLİN, SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETMESİ, AYNI İSTİKAMETTE SEYİR HALİNDEKİ BİR ARACA ÇARPARAK REFÜJDE ASKIDA KALMASI SONUCU MEYDANA GELEN KAZADA ŞANS ESERİ YARALANAN OLMADI.