Market İçinde Silahlı Kavga
Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir markette meydana gelen silahlı olayda, işyeri sahibi tartıştığı iki kişiyi tabancayla vurarak öldürdü. Olay, Mimar Sinan Mahallesi Manavgat Caddesi üzerinde bulunan bir markette yaşandı.
Şüpheli Ruhsatsız Tabancayla Teslim Oldu
Edinilen bilgilere göre Abdulkadir Erkan (33) ve Nurettin Süleyman Ertem (56), aralarında daha önceden husumet bulunduğu iddia edilen Ömer Y’ye ait markette alkol aldı. Bir süre sonra taraflar arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ömer Y., ruhsatsız tabancayla Erkan ve Ertem’e ateş etti. Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleri ile Manavgat Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sevk edildi.
İşyeri sahibi Ömer Y., olayda kullandığı ruhsatsız tabancayla birlikte ekiplere teslim olurken, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde iki kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Şüphelinin emniyete götürülürken, “Çökmek istediler. Onun için öldürdüm” dediği ileri sürüldü.
Hayatını kaybeden Abdulkadir Erkan ve Nurettin Süleyman Ertem’in cenazeleri, olay yeri incelemesi ve savcılık işlemlerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.