Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Mersin'de çalılık alanda çıkan yangın hızlı müdahale ile kontrol altına alındı

Mersin'de çalılık alanda çıkan yangın hızlı müdahale ile kontrol altına alındı

Mersin'in Erdemli ilçesinde çalılık alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle bahçelere sıçramadan söndürüldü.

Mersin’in Erdemli ilçesinde, çalılık alanda meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesi sayesinde büyümeden kontrol altına alındı. Yangın, Kocahasanlı Mahallesi’ndeki Avşar mevkiinde oldukça kısa sürede etkili bir şekilde söndürüldü.

Yangının çıkış sebebi araştırılıyor:

Yangın, henüz bilinmeyen bir nedenle meydana geldi. Olayı fark eden vatandaşların durumu hemen yetkililere bildirmesi üzerine itfaiye ekipleri hızlı bir şekilde bölgeye yönlendirildi. Ekipler, yangının yerleşim alanlarına ve çevredeki bahçelere ulaşmasını önleyerek başarılı bir operasyon gerçekleştirdi.

Durum kontrol altında:

Yangın sonrası bölgedeki alevlerin söndürülmesiyle birlikte güvenlik önlemleri artırıldı ve olayla ilgili incelemelere başlandı. Yetkililer, yangının sebebini belirlemek amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

MERSİN'İN ERDEMLİ İLÇESİNDE ÇALILIK ALANDA BAŞLAYAN YANGIN ÇEVREDEKİ BAHÇELERE SIÇRAMADAN İTFAİYE...

MERSİN'İN ERDEMLİ İLÇESİNDE ÇALILIK ALANDA BAŞLAYAN YANGIN ÇEVREDEKİ BAHÇELERE SIÇRAMADAN İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE SÖNDÜRÜLDÜ.