Muğla'nın Milas ilçesinde, polis ekipleri tarafından düzenlenen bir uygulama sonucunda, gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen 144,7 litre alkollü içki ele geçirildi.
Milas'ta gerçekleştirilen bu operasyonda, Muğla Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin iş birliği dikkati çekti. Durdurulan bir araçta yapılan detaylı aramada, toplamda 88 şişe viski, 62 şişe rakı ve 4 şişe votka bulundu.
Ele geçirilen içkilere el konuldu
Gümrük kaçağı olarak değerlendirilip el konulan içkiler, yasadışı ticaretin önlenmesi adına yetkililer tarafından incelendi. Araçtaki şüpheli şahıs hakkında ise gerekli işlemler başlatıldığı bildirildi.
Yasa dışı alım satıma karşı mücadele sürüyor
Milas'taki bu operasyon, bölgedeki kaçak içki ticaretiyle mücadele çabalarının bir parçası olarak görülüyor. Yetkililer, bu tür yasadışı faaliyetlerin önlenmesi için düzenli olarak denetimlerin artırılacağını vurguladı.

MUĞLA’NIN MİLAS İLÇESİNDE POLİS EKİPLERİNCE GERÇEKLEŞTİRİLEN UYGULAMADA, BİR ARAÇTA GÜMRÜK KAÇAĞI OLDUĞU DEĞERLENDİRİLEN TOPLAM 144,7 LİTRE ALKOLLÜ İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ.