Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Milas'ta seyir halindeki araç alev aldı: İtfaiye müdahale etti

Milas'ta seyir halindeki araç alev aldı: İtfaiye müdahale etti

Muğla'nın Milas ilçesinde seyir halindeyken alev alan otomobil, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Araç, yangın sonrası demir yığınına döndü.

Muğla’nın Milas ilçesinde seyir halindeki bir otomobilde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle söndürüldü. Olay, Milas-Bodrum Karayolu üzerinde meydana geldi ve yangın tamamen yanan aracı demir yığınına dönüştürdü.

Yangının çıkış nedeni henüz bilinmiyor

Edinilen bilgilere göre, 09 AKY 40 plakalı otomobilde henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Alevlerin yükseldiğini fark eden sürücü, hemen otomobili güvenli bir bölgeye çekti. Sürücü ve araçtaki diğer yolcular derhal araçtan inerek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İtfaiye ekipleri hızlıca müdahale etti

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak için hızlı bir şekilde harekete geçti. Araç sahiplerinin kendi imkanlarıyla yangın tüpleriyle müdahale etmeye çalışmasına rağmen alevler kısa sürede tüm aracı sardı. Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin başarılı müdahalesi sonucu yangın söndürüldü.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.

Seyir halinde alev alan araç demir yığınına döndü

Seyir halinde alev alan araç demir yığınına döndü