Muğla’nın Menteşe ilçesinde gerçekleştirilen narkotik denetiminde bir motosikletli şüpheli, polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalıştı. Aydın Polis Uygulama Noktası’nda meydana gelen olayda, denetim sırasında motosikletli sürücüye dur ihtarında bulunuldu; ancak sürücü buna riayet etmeyerek kontrol noktasından geçip ters yönden kaçmaya başladı.
Polisin müdahalesi
Kaçış esnasında polis ekipleri, motosikletliyi durdurabilmek için havaya ateş açtı. Ancak şüpheli, bu uyarılara rağmen hızla ilerlemeye devam etti. Olayın ardından, polis ekipleri yaptığı çalışmalarla motosikletli sürücüyü başarılı bir şekilde kıskıvrak yakaladı ve gözaltına aldı.
Soruşturma başlatıldı
Yakalanan sürücüyle ilgili olarak detaylı bir inceleme başlatıldı. Olayın nedenleri ve motosiklette bulunan maddeler hakkında yetkililer araştırmalarına devam ediyor. Muğla’daki bu tür denetimlerin, il genelindeki narkotik suçlarının önlenmesi amacıyla düzenlendiği biliniyor.

MUĞLA’NIN MENTEŞE İLÇESİNDEKİ AYDIN POLİS UYGULAMA NOKTASI’NDA NARKOTİK EKİPLERİNİN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ DENETİMDEN KAÇMAYA ÇALIŞAN MOTOSİKLETLİ, POLİS EKİPLERİNİN HAVAYA ATEŞ AÇMASINA RAĞMEN DURMADI. TERS YÖNDEN KAÇMAYA ÇALIŞAN ŞÜPHELİ, EKİPLERİN ÇALIŞMASI SONUCU KISKIVRAK YAKALANDI.