Muğla Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 19-20 Eylül tarihlerinde Bodrum ve Yatağan ilçelerinde uyuşturucu madde ticaretini önlemeye yönelik çalışmalar gerçekleştirildi.
Uyuşturucu madde ele geçirildi
Yapılan operasyonda, uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şahısların konakladığı apart ve ikametlerinde yapılan aramalarda; 12 bin 918 gram esrar maddesi, 114 parça satışa hazır 57 gram kokain maddesi, hassas terazi ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 1.405 dolar para ele geçirildi.
İki kişi tutuklandı
Yakalanan 2 şüpheli şahsa uyuşturucu veya uyarıcı maddelerin ruhsatsız veya ruhsata aykırı olarak imal, ithal, ihraç ve ticaretini yapma suçundan adli işlem yapılırken, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandılar.

BODRUM VE YATAĞAN'DA DÜZENLENEN UYUŞTURUCU OPERASYONLARINDA İKİ KİŞİ TUTUKLANDI