Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Nazilli’de nostalji rüzgarı: 80’ler ve 90’ların efsane şarkıları meydanları inletmeye geliyor

Nazilli’de nostalji rüzgarı: 80’ler ve 90’ların efsane şarkıları meydanları inletmeye geliyor

Nazilli halkı, Türk Pop Müziği’nin altın çağına doğru keyifli bir yolculuğa çıkmaya hazırlanıyor. Nazilli Belediyesi Çok Sesli Türk Pop Müziği Topluluğu, hafızalara kazınan eserleri yeniden yorumlayarak dinleyicilere nostaljik bir atmosfer sunacak.

Nazilli Belediyesi, müzik tutkunlarını geçmişe götürecek özel bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor; Cumhuriyet Meydanı unutulmaz bir konsere sahne olacak.

Nazilli halkı, Türk Pop Müziği’nin altın çağına doğru keyifli bir yolculuğa çıkmaya hazırlanıyor. Nazilli Belediyesi Çok Sesli Türk Pop Müziği Topluluğu, hafızalara kazınan eserleri yeniden yorumlayarak dinleyicilere nostaljik bir atmosfer sunacak. 13 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.30’da başlayacak olan etkinlik, Cumhuriyet Meydanı’nın enerjisini yükseltecek.

Müzik ziyafeti ücretsiz olacak

Tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan bu özel konserde, 80’li ve 90’lı yılların dillerden düşmeyen popüler parçaları seslendirilecek. Her yaştan Nazillilinin keyifli vakit geçirmesi hedeflenen gece, ilçedeki sosyal yaşamı renklendirmeyi amaçlıyor.

Başkan Tetik’ten sanat vurgusu

Etkinliğin hazırlık sürecini değerlendiren Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, ilçede kültür ve sanat faaliyetlerinin kesintisiz süreceğinin altını çizdi. Vatandaşları bu özel akşamda bir arada görmekten mutluluk duyacağını ifade eden Tetik, "Sanatın birleştirici gücünü Nazilli’nin her köşesine taşımaya kararlıyız. Geçmişin güzel anılarını tazeleyeceğimiz bu müzik şölenine tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum" diyerek çağrıda bulundu.