Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Nevşehir'de madeni yağ yüklü tırın devrilmesi sonucu şoför yaşamını yitirdi

Nevşehir'de madeni yağ yüklü tırın devrilmesi sonucu şoför yaşamını yitirdi

Nevşehir'de devrilen madeni yağ yüklü tırda yangın çıktı; şoför 30 yaşındaki Burak Karagöz, olayda hayatını kaybetti.

Nevşehir'de meydana gelen üzücü bir olayda, madeni yağ yüklü bir tır şarampole devrildi ve yangın çıktı. Olay, Ankara-Niğde Otoyolu'nda Nevşehir Derinkuyu Gişeleri yakınında gerçekleşti. Tırın sürücüsü Burak Karagöz (30), direksiyon hakimiyetini kaybettiği için yoldan çıkıp devrildi.

Devrilme sonrası tırın deposu delindi ve **yangın** kısa sürede büyüdü. Olay yerine ihbar üzerine jandarma, sağlık, UMKE ve çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı otoyol jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Yangına müdahale

İtfaiye ekiplerinin **çalışmaları sonucu** yangın yaklaşık iki saatte kontrol altına alındı. Ancak yapılan incelemelerde, sürücü Burak Karagöz'ün yangında yanarak hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından, **yangınla ilgili** soruşturma başlatıldı.

Sonuç ve önlemler

Bu kaza, ulaşım güvenliğinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Bölgedeki güvenlik önlemleri ve sürücülerin dikkatli olması gerektiği vurgulanıyor. Nevşehir'deki bu trajik olay, birçok sorunu da beraberinde getirdi ve yetkililer tarafından araştırmalar devam ediyor.

Madeni yağ yüklü tır şarampole devrildi, şoför yanarak hayatını kaybetti

Madeni yağ yüklü tır şarampole devrildi, şoför yanarak hayatını kaybetti