Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Niğde'de üç tekerlekli motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Niğde'de üç tekerlekli motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Niğde’nin Bor ilçesinde meydana gelen kazada, üç tekerlekli motosiklet ile otomobil çarpıştı; bir kişi hayatını kaybederken, üç kişi yaralandı.

Niğde’nin Bor ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen üzücü trafik kazasında, otomobil ile üç tekerlekli motosiklet çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Kaza, saat 08.15 sularında Bor ilçesi Kızılca-Zengen yolu üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, M.D. yönetimindeki 51 LA 807 plakalı otomobil, aynı yönde seyreden S.B. idaresindeki 51 AFK 099 plakalı üç tekerlekli motosikletle çarpıştı.

Kaza sonrası yapılan müdahale

Olayın ardından bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü S.B. ile motosikletinde bulunan M.T. ve otomobilde bulunan N.D. ile H.D. yaralı olarak hastaneye kaldırıldılar. Ancak, durumu ağır olan S.B., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İnceleme başlatıldı

Olayın ardından jandarma, kazayla ilgili inceleme başlattı. Trafik akışının normalleşmesi için çalışma yapıldı.

NİĞDE'NİN BOR İLÇESİNDE OTOMOBİL VE ÜÇ TEKERLEKLİ MOTOSİKLETİN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN...

NİĞDE'NİN BOR İLÇESİNDE OTOMOBİL VE ÜÇ TEKERLEKLİ MOTOSİKLETİN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 3 KİŞİ DE YARALANDI.