İstanbul’un Esenyurt ilçesi, dün sabah saatlerinde kan donduran bir olayla sarsıldı. Piri Reis Mahallesi’nde bulunan lüks bir sitede yaşananlar, görgü tanıklarının ifadelerine göre adeta bir korku filmini andırıyordu. İddiaya göre, bir daireden yükselen şiddetli tartışma sesleri kısa sürede yerini silah seslerine bıraktı.
Sitede Yankılanan Kurşun Sesleri Panik Yarattı
Sabahın erken saatlerinde site sakinleri, duydukları bağrışmaların ardından ardı ardına patlayan 4 el silah sesiyle büyük bir şok yaşadı. Çevredeki vatandaşların durumu hemen emniyet ve sağlık birimlerine bildirmesinin ardından, olay yerinde gerilim zirveye tırmandı. Silah seslerinin geldiği daireye odaklanan komşular, kısa süre sonra hayatlarının şokuna tanıklık etti.
Pencereden Boşluğa Bırakılan Hayat
Daireden gelen gürültülerin kesilmesinin hemen ardından, 6’ncı katın penceresine çıkan bir kadın, çevredeki dehşet dolu bakışlar arasında kendini boşluğa bıraktı. Metrelerce yükseklikten beton zemine çakılan talihsiz kadın ağır yaralandı. Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdikten sonra ağır yaralı kadını en yakın hastaneye sevk etti.
Emniyet Güçleri Dairedeki Sır Perdesini Aralıyor
Yaşanan feci olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olayın yaşandığı dairede ve çevresinde geniş çaplı inceleme başlatan ekipler, komşuların iddia ettiği silah seslerinin kaynağını ve kadının aşağı atlamasına neden olan olaylar zincirini araştırıyor. Hastanede yaşam mücadelesi veren kadının durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma yürütüyor.