Ordu'da trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucunda, son bir haftada 19 bin 772 araç ve sürücüsü kontrol edildi. 65 yaralanmalı trafik kazasının meydana geldiği bu süreçte, toplamda 101 kişi yaralandı.
İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki trafik ekipleri, trafik kazalarını azaltmaya yönelik kapsamlı denetimler düzenledi. Bu denetimlerde 78 sürücü alkollü araç kullanmaktan, 66 sürücü modifiyeli araç kullanmaktan, 19 sürücü hatalı şerit değiştirmekten, 156 sürücü kırmızı ışık ihlalinden, 512 sürücü hız sınırlarını aşmaktan, 118 sürücü cep telefonu ile konuşmaktan, 374 sürücü emniyet kemeri kullanmamaktan ve 168 motosiklet sürücüsü kask kullanmamak suçundan cezai işlem uygulandı.
Toplamda 19 bin 772 aracın kontrol edildiği bu denetimlerle birlikte 2 bin 613 sürücü çeşitli suçlardan işlem görürken, 67 araç trafikten men edildi ve 78 sürücünün sürücü belgesi geri alındı.
Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, denetimlerin kesintisiz bir şekilde devam edeceği bildirildi.

ORDU’DA TRAFİK EKİPLERİNCE SON BİR HAFTADA YAPILAN DENETİMLERDE 19 BİN 772 ARAÇ VE SÜRÜCÜSÜ KONTROL EDİLDİ.