Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Osmaniye’de gece yolculuğu kabusa döndü! Yolcu otobüsü TIR’a çarptı, can pazarı yaşandı

Osmaniye’de gece yolculuğu kabusa döndü! Yolcu otobüsü TIR’a çarptı, can pazarı yaşandı

Osmaniye’de yolcu otobüsü TIR’a çarptı: 7 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatıldı, soruşturma başlatıldı.

Yolcu Otobüsü TIR’a Çarptı: Otoyolda Can Pazarı Yaşandı!

Sabahın erken saatlerinde Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde yürek yakan bir kaza yaşandı. Adana-Gaziantep otoyolunda seyir halindeki SEÇ Turizme ait yolcu otobüsü, Ayran Tüneli yakınlarında önünde ilerleyen TIR'a çarptı.

Kazada 7 vatandaşımız hayatını kaybederken, 11 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma ve kurtarma ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

YOL TRAFİĞE KAPANDI, SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kaza nedeniyle otoyolun Gaziantep istikameti bir süreliğine ulaşıma kapandı. Trafik kontrollü olarak tek şeritten sağlandı.

Yetkililer, kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Kazanın nedeni ve sorumluların belirlenmesi için çalışmalar sürüyor.