İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Pazarcı sıcaktan bunalınca yardımına esnaf arkadaşları koştu: Hortumla yıkandı

Pazarcı sıcaktan bunalınca yardımına esnaf arkadaşları koştu: Hortumla yıkandı

Eskişehir'de 36 dereceyi aşan sıcak havalar vatandaşlara zor anlar yaşattı. Sıcaktan bunalan bir pazarcı, esnaf arkadaşları tarafından hortumla su tutarak serinledi.

KAYNAK: DHA

Eskişehir'de 36 dereceyi aşan sıcak havadan bunalan bir pazarcıyı, kurdukları semt pazarında esnaf arkadaşları hortumla su tutarak yıkadı. Şampuan döküp adeta duş alan pazarcının hallerini, arkadaşları cep telefonuyla çekip, sosyal medyada paylaştı.

Eskişehir'de 36 derecenin üzerine çıkan hava sıcaklığı, yaşamı olumsuz etkiledi. Odunpazarı ilçesine bağlı Yıldıztepe Mahallesi'nde kurulan bir semt pazarında sıcaktan bunalan pazarcı, sokak ortasında bir kasanın üzerine oturdu. Arkadaşları da hortumla su tutarak pazarcı esnafını yıkadı. Pazarcı, şampuanla döküp sokak ortasında adeta duş alırken, arkadaşları eğlendikleri bu anları cep telefonuna kaydederek sosyal medyada paylaştı.