Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Sabahın ilk ışıklarında Orhangazi yolunda dehşet: Otomobil tarlaya uçtu, motosiklet devrilen direğe çarptı

Sabahın ilk ışıklarında Orhangazi yolunda dehşet: Otomobil tarlaya uçtu, motosiklet devrilen direğe çarptı

Bursa'nın Orhangazi ilçesi ile İznik'i birbirine bağlayan karayolunda, sabah saat 06.00 sularında yürekleri ağza getiren bir trafik kazası yaşandı. İznik yönünden Orhangazi istikametine seyir halinde olan Eda K.

Bursa’da meydana gelen zincirleme kazada, kontrolden çıkan otomobilin devirdiği elektrik direği ikinci bir kazaya davetiye çıkardı; olayda 4 kişi yaralandı.

Bursa'nın Orhangazi ilçesi ile İznik'i birbirine bağlayan karayolunda, sabah saat 06.00 sularında yürekleri ağza getiren bir trafik kazası yaşandı. İznik yönünden Orhangazi istikametine seyir halinde olan Eda K. yönetimindeki otomobil, virajı alamayarak direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle tarlaya savrulan otomobilin devirdiği beton direk, yolun ortasına yığıldı.

Direk kazaya sebebiyet verdi

Otomobilin kaza yapmasından saniyeler sonra aynı güzergahta ilerleyen Berkan Eray P. idaresindeki motosiklet, yola devrilmiş olan elektrik direğini fark edemeyerek çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ve arkasında yolcu olarak bulunan Oktay E. yola savrularak yaralandı.

Hastaneye sevk edildiler

Çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada otomobil sürücüsü Eda K. ve yanındaki Nida G.U. ile motosiklette bulunan iki kişi, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan otomobil sürücüsü Eda K.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Kaza nedeniyle bir süre tek şeritten kontrollü sağlanan trafik, ekiplerin çalışması sonrası normale döndü.