Samsun’un Atakum ilçesinde yapılan kaçak silah operasyonu, büyük bir başarıya imza attı. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, şüphelilere ait adreslerde kapsamlı aramalar yapıldı.
Bu aramalarda, 2 adet ruhsatsız uzun namlulu silah (mauzer), 11 adet yivsiz tüfek, 20 adet uzun namlulu silah fişeği ve 39 adet kovan ele geçirildi.
Operasyon sonucunda yakalanan iki şahıs hakkında yasal işlem başlatıldığı bildirildi. Yetkililer, kaçakçılıkla mücadele çalışmalarının kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

SAMSUN’UN ATAKUM İLÇESİNDE DÜZENLENEN KAÇAK SİLAH OPERASYONUNDA ÇOK SAYIDA SİLAH VE MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLİRKEN, 2 ŞÜPHELİ HAKKINDA YASAL İŞLEM BAŞLATILDI.
