Çarşamba ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında iki kişi yaralandı; olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan yaralıların tedavisi sürüyor.
Samsun’un Çarşamba ilçesi, bu sabah saatlerinde yaşanan trafik kazasıyla hareketlendi. Ordu yolu üzerindeki Eğercili kavşağında, saat 10.30 sularında meydana gelen olayda, iki otomobilin karıştığı çarpışma sonucu trafik akışı kısa süreliğine aksadı.
Kavşak noktasında bekleyen araca çarptı
Edinilen bilgilere göre, 24 yaşındaki Murat Karagöl’ün kontrolündeki 55 VJ 508 plakalı otomobil, ışıklı kavşakta duran Tuncay Özgümüş idaresindeki 08 DA 067 plakalı araca arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken, araç içerisindeki yolcular ve sürücüler büyük panik yaşadı.
Yaralılar hastaneye sevk edildi
Kazanın hemen ardından bölgeye çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi yönlendirildi. Kazada yaralanan sürücü Murat Karagöl ile diğer araçta yolcu konumunda bulunan Sevinç Bekar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla en yakın hastaneye nakledildi.
Jandarma ekipleri, kazanın oluş şekli ve detaylarına ilişkin kapsamlı bir soruşturma başlattı. Bölgedeki trafik akışı, araçların yoldan kaldırılmasının ardından normale döndü.