Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Samsun'da zehir tacirlerine ağır darbe: Depoyu cephaneliğe çevirmişler

Samsun'da zehir tacirlerine ağır darbe: Depoyu cephaneliğe çevirmişler

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde uyuşturucu ticaretini önlemeye yönelik yürüttüğü saha çalışmalarında önemli bir başarıya imza attı.

Narkotik ekiplerinin titiz takibi sonucu bir depoya düzenlenen baskında, piyasaya sürülmeye hazırlanan on binlerce uyuşturucu hap ele geçirildi, iki şüpheli cezaevine gönderildi.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde uyuşturucu ticaretini önlemeye yönelik yürüttüğü saha çalışmalarında önemli bir başarıya imza attı. Ekipler, uyuşturucu madde bulundurduğu ve bunları piyasaya sürmeye hazırlandığı tespit edilen iki şüpheliyi yakın takibe aldı.

Operasyon için düğmeye basıldı

Yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda, E.B. (28) ve F.D. (21) isimli şahısların uyuşturucu maddeleri gizlemek için bir depo kullandıkları belirlendi. Emniyet güçlerinin gerçekleştirdiği ani baskınla depo didik didik arandı. Yapılan aramalarda, satışa hazır halde paketlenmiş 33 bin 850 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Adalet önünde hesap verdiler

Ele geçirilen maddelere el koyan narkotik polisi, olayla bağlantılı olan E.B. ve F.D.'yi gözaltına alarak emniyete götürdü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki şüpheli, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Samsun polisi, uyuşturucuyla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.