Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Şanlıurfa'da 11 yaşındaki çocuğa dövme olayı: 17 yaşındaki komşusu saldırdı

Şanlıurfa'da 11 yaşındaki çocuğa dövme olayı: 17 yaşındaki komşusu saldırdı

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde 17 yaşındaki bir çocuk, 11 yaşındaki komşusunu sopa ile döverek yaraladı. Aile şikayette bulundu.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde, 17 yaşındaki F.K.'nın, 11 yaşındaki komşusu İbrahim Halil A.'yı sopa ile dövdüğü bildirildi. Olay, Eyyübiye ilçesine bağlı Korucuk Mahallesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre, iki çocuk arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma yaşandı ve F.K., henüz kesinleşmemiş bir sebepten dolayı İbrahim Halil A.'ya saldırarak onu ağır şekilde yaraladı.

Yaralı çocuk, başına aldığı darbeyle yere düştü ve dakikalarca yerde darp edildi. Olayı fark eden yakınları, çocuğu hemen bir araçla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yapılan muayenede, İbrahim Halil A.'nın kafasında ve ayağında morluklar bulunduğu belirlendi. Çocuğun acil servisteki tedavisi devam ediyor.

Ailenin, komşularıyla yaşadıkları bu şiddet olayı üzerine polisle irtibata geçtiği ve darp raporu alarak F.K.'dan şikayetçi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlatıldı. Şanlıurfa'da yaşanan bu üzücü olay, çevredeki vatandaşlar arasında da büyük bir endişeye yol açtı.

ŞANLIURFA'NIN EYYÜBİYE İLÇESİNDE 17 YAŞINDAKİ ÇOCUK, 11 YAŞINDAKİ KOMŞUSUNU SOPAYLA ÖLDÜRESİYE...

ŞANLIURFA'NIN EYYÜBİYE İLÇESİNDE 17 YAŞINDAKİ ÇOCUK, 11 YAŞINDAKİ KOMŞUSUNU SOPAYLA ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ. HASTANEYE KALDIRILAN YARALI ÇOCUK TEDAVİ ALTINA ALINDI.

ŞANLIURFA'NIN EYYÜBİYE İLÇESİNDE 17 YAŞINDAKİ ÇOCUK, 11 YAŞINDAKİ KOMŞUSUNU SOPAYLA ÖLDÜRESİYE...