Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Sapanca'da bungalov tesisinde yangın paniği: Mutfaktan sıçrayan alevler kontrol altına alındı

Sapanca'da bungalov tesisinde yangın paniği: Mutfaktan sıçrayan alevler kontrol altına alındı

Sapanca'daki bir bungalov tesisinde çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alındı; can kaybı yok, zarar büyük.

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, akşam saat 20.00 sıralarında Memnuniye Mahallesi'nde yer alan bir bungalov tesisinin mutfak bölümünde yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana gelen yangın, kısa sürede büyüyerek tesisin yanındaki bungalov evine sıçradı.

Olayın ardından, ihbar üzerine itfaiye ve jandarma ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. İtfaiye ekipleri, zorlu koşullara rağmen yaklaşık bir saat süren müdahaleleriyle yangını kontrol altına almayı başardı. Ekipler, ardından soğutma çalışmaları gerçekleştirdi.

Yangının zararı ve inceleme süreci:

Yangında can kaybı veya yaralanma yaşanmaması sevindirici bir gelişme olurken, tesisin mutfak bölümü ile bir bungalov ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Olayın ardından, yangının çıkış nedenine ilişkin detaylı bir inceleme başlatıldı.

SAKARYA’NIN SAPANCA İLÇESİNDE BİR BUNGALOV TESİSİNDE ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN YAKLAŞIK 1...

SAKARYA’NIN SAPANCA İLÇESİNDE BİR BUNGALOV TESİSİNDE ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN YAKLAŞIK 1 SAATLİK MÜDAHALESİYLE SÖNDÜRÜLDÜ.