Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Bingöl'de piknik yapmak isterken akıntıya kapılan adam can verdi.

Bingöl'de piknik yapmak isterken akıntıya kapılan adam can verdi.

Bingöl’de Sarım Çayı’na girerek akıntıya kapılan 33 yaşındaki Vedat Karabulut’un cansız bedeni bulundu.

Bingöl’ün Genç ilçesinde 14 Haziran’da Sarım Çayı’na girerek akıntıya kapılan 33 yaşındaki Vedat Karabulut’un cansız bedenine ulaşıldı.

Piknik yapmaya gelmişti canındaN OLDU

Piknik yapmak için Diyarbakır’dan gelen Karabulut’un, serinlemek amacıyla suya girdiği ve kısa süre sonra akıntıya kapılarak kaybolduğu öğrenildi. İhbar üzerine bölgede AFAD, jandarma su altı arama kurtarma ekipleri, emniyet birimleri ve itfaiye ekipleri tarafından geniş çaplı arama çalışması başlatıldı.

Ekiplerin günler süren çalışmaları sonucunda Karabulut’un cansız bedeni, kaybolduğu noktadan yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta bulundu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.