Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Saros Körfezi'nde korku dolu anlar: Bariyerleri aşan otomobil kumsala çakıldı

Saros Körfezi'nde korku dolu anlar: Bariyerleri aşan otomobil kumsala çakıldı

Kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı. Yayla köyü sahil şeridinde seyir halindeki bir otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün kontrolünden çıktı.

MUHABİR: Metin Aslanboğa

Edirne'nin Keşan ilçesindeki Yayla köyü sahilinde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, aracıyla birlikte şarampolden kumsala uçtu. Kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.

Yayla köyü sahil şeridinde seyir halindeki bir otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün kontrolünden çıktı. Yol kenarında bulunan güvenlik bariyerlerini aşarak metrelerce aşağıya, kumsala düşen araç yan yattı.

Kurtarma operasyonu için seferberlik

Kazayı fark eden çevre sakinlerinin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi yönlendirildi. Yan yatan otomobilde sıkışan sürücü, itfaiye ekipleri ve vatandaşların ortak çalışmasıyla bulunduğu yerden çıkarıldı.

Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne sevk edilen yaralının tedavisi sürüyor. Kaza anına tanıklık eden vatandaşlar, o anları cep telefonlarıyla kaydetti. Yetkililer, kazanın kesin oluş nedenini belirlemek amacıyla soruşturma başlattı.