Antalya'nın Serik ilçesinde, alzaymır hastası 70 yaşındaki Nezir Atak, 3 gün önce kaybolmasının ardından limon bahçesinde ölü olarak bulundu. Kızı Feride Atak, babasının kaybolması üzerine jandarmaya başvurarak yardım istemişti.
Arama Çalışmaları ve Bulunma Süreci:
Son iki aydır kızıyla kalan Nezir Atak'tan haber alınamaması üzerine jandarma ve arama kurtarma ekipleri, Abdurrahmanlar Mahallesi çevresinde kapsamlı arama çalışmaları başlattı. Ekipler, kaybolduğu günden itibaren Atak'ı bulmak için tüm olasılıkları değerlendirerek çalışmalara devam etti.
Cansız Bedeni ve Olayın Gelişimi:
Dün akşam saatlerinde, limon bahçesini sulamak için bölgeye giden bahçe sahibi, Atak'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Hemen jandarma ve sağlık ekiplerine haber verildi. Ekiplerin incelemeleri sonucunda, Nezir Atak’ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderilerek ölüm nedeni hakkında kesin bilgi edinilmek üzere gerekli işlemler başlatıldı.
Olayla ilgili jandarma tarafından soruşturma da başlatıldı. Aile, yaşadıkları durum nedeniyle büyük bir üzüntü içerisindedir.

NEZİR ATAK ÖLÜ BULUNDU.