Siirt’in Kurtalan ilçesinde bulunan mezarlık alanında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından hızla söndürüldü. Dün gece saatlerinde Kayabağlar beldesindeki mezarlıkta henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın meydana geldi.
Bölgedeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin zamanında müdahalesi sayesinde, yangın çevreye yayılmadan kontrol altına alındı.
Yangında zarar gören alanlar:
Yangın esnasında mezarlık alanında bulunan otluk ve kuru bitki örtüsü zarar gördü. Ancak sevindirici bir şekilde, yangın sırasında can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.
Yangının çıkış nedeni araştırılıyor:
Yangının çıkış nedeni ile ilgili olarak inceleme başlatıldığı bildirildi. Olay yerine gelen ekipler, yangının çıkış nedenini belirlemek için araştırmalarını sürdürüyor.

SİİRT’TE MEZARLIKTA ÇIKAN YANGIN İTFAİYE EKİPLERİNCE SÖNDÜRÜLDÜ