Uşak-İzmir karayolunda yaşanan ve 7 aracın karıştığı elim kazada yaşamını yitiren Özlüer ailesi, Simav’da düzenlenen cenaze töreniyle ebediyete uğurlandı.
Kütahya’nın Simav ilçesi, geçtiğimiz günlerde Uşak-İzmir karayolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasıyla sarsıldı. Kazada hayatını kaybeden tanınmış avukat Mustafa Özlüer, eşi Tuğba Özlüer ve küçük çocukları Nil ile Selin için Simav’da hüzünlü bir veda töreni düzenlendi.
Babaevinde helallik alındı
Simav İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi morgundan alınan cenazeler, ilk olarak ailenin babaevine getirildi. Burada yakınları tarafından karşılanan cenazeler için dualar edildi ve helallik alındı. Acılı ailenin yakınları, taziyeleri kabul ederken güçlükle ayakta durabildi.
Halil Ağa Camii’nde hüzünlü veda
Babaevindeki törenin ardından cenazeler, Halil Ağa Camii’ne nakledildi. İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazında, 37 yaşındaki Mustafa Özlüer, 35 yaşındaki eşi Tuğba Özlüer ve çocukları 6 yaşındaki Nil ile 1 yaşındaki Selin için ayrı ayrı saf tutuldu.
Yenimahalle’de yan yana defnedildiler
Cenaze namazının ardından Özlüer ailesinin naaşları, Yenimahalle Kabristanı’na götürülerek burada yan yana toprağa verildi. Aileyi son yolculuklarında Kütahya Milletvekili Adil Biçer, Cumhuriyet Başsavcısı Cengiz Bayrak, Kütahya Baro Başkanı Edip İlkay Sunay ve çok sayıda vatandaş yalnız bırakmadı. İlçe halkı, yaşanan bu acı kayıp nedeniyle büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını ifade etti.