Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Sındırgı’da dehşet anları: Kamyon kabininde sıkışan sürücüyü itfaiye kurtardı

Sındırgı’da dehşet anları: Kamyon kabininde sıkışan sürücüyü itfaiye kurtardı

Büyükdağdere kırsal Mahallesi güzergahında seyir halinde olan Mehmet Gönültaş yönetimindeki 43 AHH 009 plakalı kamyon, henüz netleşmeyen bir sebeple yoldan çıkarak kaza yaptı.

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, kamyonun içinde mahsur kaldı; olay yerine intikal eden ekipler zamana karşı yarışarak hayat kurtardı.

Büyükdağdere kırsal Mahallesi güzergahında seyir halinde olan Mehmet Gönültaş yönetimindeki 43 AHH 009 plakalı kamyon, henüz netleşmeyen bir sebeple yoldan çıkarak kaza yaptı. Çarpmanın etkisiyle araç kabininde sıkışan sürücü, kendi imkanlarıyla çıkamayınca bölgeye acil durum ekipleri çağrıldı.

Zamana karşı kurtarma operasyonu

İhbar üzerine hızla olay yerine ulaşan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, profesyonel bir müdahale süreci başlattı. Kabin içerisinde sıkışan Gönültaş’ı bulunduğu yerden çıkarmak için titiz bir çalışma yürüten itfaiye erleri, sürücüyü güvenli bir şekilde araçtan tahliye etti.

Hastaneye sevk edildi

Sağlık görevlilerine teslim edilen Mehmet Gönültaş, ilk müdahalesinin ardından tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Kaza mahallinde güvenlik çemberi oluşturan jandarma ekipleri, olayın çıkış nedenini belirlemek üzere detaylı bir soruşturma başlattı. Bölgedeki trafik akışı, araç çekildikten sonra normale döndü.