Afyonkarahisar'da yangın paniği
Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesine bağlı İcikli köyünde M.E. isimli yaşlı kadının sobayı yakmak istediği sırada yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler evden yoğun dumanların yükselmesine neden oldu ve köyde paniğe yol açtı.
İtfaiye Ekipleri Alevleri Kontrol Altına Aldı
Evden dumanların yükseldiğini fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede müdahale eden ekipler yangını kontrol altına alırken, olayda can kaybı yaşanmadığı, evde maddi hasar oluştuğu öğrenildi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
Afyonkarahisar’da Yangınlar
Afyonkarahisar’da özellikle 2025’in başında sanayi bölgesinde çıkan büyük yangın, il genelinde itfaiye ve acil müdahale ekiplerinin yoğun mesai harcadığı olaylardan biri oldu. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki orman ürünleri fabrikası yangınına 108 itfaiye aracı ve 232 personel ile müdahale edildiği bildirildi, bu sayı olayın ciddiyetini gösteriyor. Ayrıca daha önce çıkan ve uzun süre devam eden yangınlarda da 54 ekip ve 149 personelin görev aldığı belirtilmişti ki bu da Afyonkarahisar’da büyük yangınlara karşı ciddi bir itfaiye seferberliği olduğunu ortaya koyuyor.