Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Akkapı Mahallesi'nde geçen gece yaşanan ilginç bir olayda, sokak köpeklerinden korkan bir kedi, bir evin pencere demirlerine tırmandı. O anlar, çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
İddiaya göre, köpeklerin sokakta sürü halinde dolaştığını gören kedi, saldırıya uğramamak için panikleyerek yakındaki bir evin pencere demirlerine tırmandı. Köpekler, bir süre pencerenin önünde havlayıp bekledi ve korku dolu anlar anbean kaydedildi.
Kedinin korku içerisinde tırmandığı o anlarda, köpekler bir süre sonra bölgeden sürü halinde uzaklaştı. Bu durum, mahalle sakinlerinin endişelerini artırdı. Mahallelinin, sokak köpeklerinin zaman zaman hem insanlara hem de diğer hayvanlara tehlike oluşturduğuna dair şikayetleri dikkate alınarak, önlem alınmasını istediler.
İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Furkan Kaya, "Köpekler sürü halinde geziyor. 1-2 tane olsa başa çıkabiliriz ama sürü halinde başa çıkamayız. Sokakta gezen küçük kardeşlerimiz var bu köpekler onlara da saldırabilir. Belediyenin gerekli uygulamayı yapması lazım" diyerek sokak köpeklerinin toplanıp güvenli barınaklara götürülmesini talep etti.

ADANA’DA SÜRÜ HALİNDE GEZEN SOKAK KÖPEKLERİNDEN KORKAN KEDİ, BİR EVİN PENCERE DEMİRLERİNE TIRMANDI. O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINCA SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ.
