Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde gece saatlerinde yaşanan trafik kazası, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Hatalı sollama sonucu meydana gelen çarpışmada motosikletten savrulan iki genç hastanelik oldu.
Cemaliye Mahallesi'nde hareketli dakikalar yaşandı. Yokuş yukarı seyir halinde olan H.B. yönetimindeki otomobil, önünde ilerleyen motosikleti sollamak istediği sırada kontrolü kaybetti. İddiaya göre, manevra esnasında motosiklete çarpan otomobil, gençlerin yola savrulmasına neden oldu.
Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü B.S. ve arkasında yolcu olarak bulunan C.G. araçtan fırlayarak yere düştü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, yaralı gençlere ilk müdahaleyi kaza yerinde gerçekleştirdi.
Hastanede tedavi altına alındılar
Yaralılar, ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Gençlerin sağlık durumlarına ilişkin süreç devam ederken, kaza anı çevredeki bir güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, otomobilin motosiklete çarptığı ve gençlerin savrulduğu anlar net bir şekilde görülüyor.
Polis ekipleri, kazanın kesin oluş nedenini belirlemek amacıyla detaylı bir soruşturma başlattı. Bölgedeki trafik akışını bir süreliğine aksatan kaza sonrası, araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.