Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Sözlü uyarıyı hazmedemedi, ateş saçtı... 17 yaşındaki Yusuf Arda gözyaşlarıyla uğurlandı!

Sözlü uyarıyı hazmedemedi, ateş saçtı... 17 yaşındaki Yusuf Arda gözyaşlarıyla uğurlandı!

İstanbul Esenler’de, ehliyetsiz araç kullandığı için uyarılan bir şahsın intikam hırsıyla açtığı ateş sonucu ağır yaralanan 17 yaşındaki Yusuf Arda Özer, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. Katil zanlısı tutuklanırken, talihsiz genç dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Uyarıyı Hazmedemeyince Silaha Sarıldı

Olay, Esenler’de bir asker eğlencesi sırasında meydana geldi. İddiaya göre, ehliyeti bulunmayan ve yaşı küçük olan Derviş G. (17), kullandığı araçla çevreyi rahatsız ettiği gerekçesiyle mahalle sakinleri tarafından sözlü olarak uyarıldı. Vatandaşların huzurunu kaçıran sürüş tarzına gelen tepkileri hazmedemeyen şüpheli, kısa süre sonra olay yerine silahla geri dönerek kalabalığın üzerine kurşun yağdırdı.

14 Günlük Yaşam Savaşı Hastanede Noktalandı

Saldırı sırasında kurşunların hedefi olan 17 yaşındaki Yusuf Arda Özer, kanlar içinde yere yığıldı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Özer’den acı haber 14 gün sonra geldi. Talihsiz genç, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu. Devletin güvenlik güçlerinin titiz çalışması sonucu kısa sürede yakalanan katil zanlısı Derviş G. ise, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Acılı Aile Adli Tıp Önünde Gözyaşlarına Boğuldu

Yusuf Arda Özer’in cansız bedeni, yapılan otopsi işlemlerinin ardından Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak ailesine teslim edildi. Evladını genç yaşta toprağa vermenin acısını yaşayan aile, cenaze boyunca ayakta durmakta güçlük çekti.

Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı

Hayatının baharında veda eden Yusuf Arda için Esenler Tuna Merkez Camii’nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Yoğun katılımın olduğu törende, merhumun yakınları ve arkadaşları tabutun başında gözyaşı döktü. Kılınan namazın ardından talihsiz gencin naaşı, Kağıthane Sanayi Mezarlığı’nda dualar eşliğinde toprağa verildi.