Yoroz Limanı'ndan tek başına denize açılan 59 yaşındaki balıkçıdan acı haber geldi. Kontrolden çıkan teknesi boş halde sürüklenen talihsiz adamın cansız bedenine ulaşıldı.
Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde balık tutmak için denize açılan Ali Şahin, geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti. Yoroz Limanı’ndan kendi teknesiyle hareket eden 59 yaşındaki Şahin’den bir süre haber alamayan yakınları durumu yetkililere bildirdi.
Arama çalışmalarında acı detay ortaya çıktı
İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Sahil Güvenlik ekipleri, geniş çaplı bir arama kurtarma operasyonu başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde, Ali Şahin’e ait olduğu belirlenen balıkçı teknesi, Akçakale açıklarında boş bir şekilde sürüklenirken bulundu. Ekiplerin bölgedeki yoğun taramaları sonucunda, Şahin’in cansız bedenine ulaşıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı
Deniz üzerinde yaşanan bu trajik kazanın ardından bölgeye gelen ekipler, olay yerinde incelemelerde bulundu. Şahin’in tekneden nasıl düştüğü ve kazanın kesin nedeni yapılacak adli incelemelerin ardından netlik kazanacak. Olayla ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.