İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Trafikte ceza yağmuru: 9 milyonluk denetim!

Trafikte ceza yağmuru: 9 milyonluk denetim!

2 haftada 94 aranan şahıs, 3 kaçak göçmen, tonlarca uyuşturucu... Çankırı’da operasyonun perde arkası ortaya çıktı!

KAYNAK: İHA

Çankırı’da Arananlar Tek Tek Yakalandı!

Çankırı İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 13-27 Ekim tarihleri arasında aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, haklarında yakalama kararı bulunan 94 şahıs ve 3 düzensiz göçmen yakalandı. Gözaltına alınan şahıslardan 6’sı tutuklandı. 6 narkotik ve 2 kaçakçılık operasyonunda 24 şahıs hakkında işlem tesis edildi.

Çankırı'da yok yok…

Operasyon ve denetimler çerçevesinde yapılan aramalarda, 63 gram bonzai, 48 adet sentetik ecza hapı, 229 gram aseton, 62,79 gram sentetik kannobinoid, 17,77 gram metamfetamin ve 5,72 gram amfetamin ele geçirildi.

9 milyonluk trafik cezası

Trafik denetimlerinde ise 277 araç trafikten men edilirken 2 bin 784 araç sürücüsüne toplamda 9 milyon 77 bin 340 TL cezai işlem uygulandı.