Bursa’nın Kestel ilçesinde, Gölbaşı Göleti'nde turna avına çıkan balıkçılar, oltalarındaki güçlü vuruşla büyük bir heyecan yaşadı. Ali Türkay ve Engin Sekmen, sabah saatlerinde bulundukları göletin sularında spor amaçlı avlandıkları sırada beklemedikleri bir misafirle karşılaştılar.
Dev yayın balığının mücadelesi:
İlk olarak gelen vuruşun büyük bir turna balığına ait olduğunu düşünen ikili, yakaladıkları balığın dev bir 127 santimetre uzunluğunda ve 13 kilogram ağırlığında olduğunu anladıklarında şaşkınlıklarını gizleyemediler. Yaklaşık 15 dakika süren zorlu bir mücadelenin ardından, bu dev yayın balığını kıyıya çıkarmayı başardılar.
Balıkçıların heyecanı:
Bu durum, sadece Türkay ve Sekmen için değil, bölgede sportif balıkçılık yapan diğer avcılar için de ilgiyle karşılandı. Yaşadıkları heyecanı paylaşan balıkçılar, turna avlamak için geldikleri gölette yakaladıkları bu sürpriz yayın balığı için "Nasip edene şükürler olsun. Oltası su dolu olan herkese rastgele" diyerek mutluluklarını dile getirdiler.

BURSA GÖLBAŞI’NDA TURNA AVINA ÇIKAN SPORTİF BALIKÇILAR ALİ TÜRKAY VE ENGİN SEKMEN, OLTALARINA GELEN GÜÇLÜ VURUŞLA BÜYÜK ŞAŞKINLIK YAŞADI.