Elazığ’da bir restoranın mutfak bölümünde çıkan ve paniğe neden olan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Olay, Karakoçan ilçesindeki bir restoranda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen nedenle restoranın mutfak bölümünde yangın çıktı. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. 
2025’te Kaydedilen Yangın Olayları
• Türkiye genelinde 2025 yılı başından itibaren toplam 3.181 yangın meydana geldi; bu yangınların 1.351’i ormanlık alanlarda, 1.830’u orman dışı arazilerde çıktı.
• Ayrıca başka bir kaynakta, 2025’in ilk yedi ayında 4.426 orman yangını çıktığı ve 49.769 hektar alanın zarar gördüğü bildirildi.