Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Parçalı az bulutlu
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Yıılık izni kullanmak isterken... Genç polis memuru hayatını kaybetti!

Yıılık izni kullanmak isterken... Genç polis memuru hayatını kaybetti!

Çevik kuvvet Polis memuru 27 yaşındaki genç yıllık iznini geçirmek için gittiği memleketinde hayatını kaybetti.

YILLIK İZNİNİ KULLANMAK İSTERKEN… 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru 27 yaşındaki polis memuru Sercan Yerebakan, yıllık iznini geçirmek için İstanbul'dan memleketi Artvin'e gitti. 

44. Kafkasör Kültür ve Sanat Festivali" kapsamında düzenlenen boğa güreşlerini izlemek için Kafkasör Yaylası'nda çadır kuran Yerebakan, geceyi burada geçirdi.

Hastaneye kaldırıldı ama… 

Olay yerine gelen ihbar üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri ekipler tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hemen Artvin Devlet Hastanesine kaldırılan Yerebakan, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 

SIZAN KARBONMONOKSİT ZEHİRLEDİ

Konaklamak için kaldığı çadırda sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *